جدیدترین اخبار :
  • تشکیل کارگروه و دبیرخانه پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز در منطقه آزاد چابهار
  • تأکید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار بر تسریع توسعه زیرساخت‌های منطقه منفصله ریمدان
  • بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از پروژه‌های عمرانی و زیرساختی منطقه منفصله ریمدان
  • برگزاری دوره آموزش کامپیوتر ویژه زنان خودسرپرست
  • بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از مدرسه استثنایی هدایت؛ تأکید بر رفع مشکلات و بهبود امکانات آموزشی
دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی عنوان کرد؛

امکان واردات خودروهای بالای 2500 سی‌سی غیر آمریکایی با عمر 5 سال ساخت به مناطق آزاد

اقتصادی | تاریخ خبر : 4/04/30 | تعداد بازید :758
دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، از فراهم شدن امکان واردات خودروهای با حداکثر 5 سال ساخت و نیز خودروهای غیر آمریکایی با حجم موتور بالای 2500 سی‌سی از خارج کشور به مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار به نقل از فرینا، رضا مسرور با اشاره به آخرین آیین‌نامه ابلاغی واردات خودرو اظهار داشت: در آخرین آیین‌نامه واردات خودرو به ذکر نام مناطق اشاره نشده بود، اما پس از مکاتبه رسمی با معاون اول محترم رئیس‌جمهور، امکان واردات خودرو با این شرایط به مقصد مناطق آزاد امکان‌پذیر شده است.

مسرور افزود: در حال حاضر، طی مکاتبه صورت گرفته با وزارت صنعت، معدن و تجارت، فرآیندهای سیستمی و سامانه‌ مربوط به واردات این خودروها از خارج از کشور به مناطق آزاد در دست اجرا است.

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تصریح کرد: این اقدام می‌تواند فرصت مناسبی برای متقاضیان در مناطق آزاد ایجاد کند و نقش مهمی در به‌روزرسانی ناوگان خودرویی و رونق فعالیت‌های اقتصادی در این مناطق ایفا نماید.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل